Telefon: +36 20/443 4444 (8:00 - 20:00 között)
E-mail:

Befektetés kétcsillagos áron, pihenés négycsillagos színvonalon!

Csatlakozzon a legújabb, egyedülálló CSILLAGUGRÁS startup projektünkhöz és vegyen részt a 2022. áprilisában megnyíló, új 4 ÉVSZAK Erdeihotel**** Mátrafüred elindításában!

Akár a befektetett összeg duplájának megfelelő értékű, négycsillagos pihenését élvezheti már a jövő évben!

A 4 csillagról

A 4 ÉVSZAK márkanév a hazai turizmus egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása, melynek része a 4 ÉVSZAK Hegyihotel*** Mátraháza, a 4 ÉVSZAK Palóc Bistorant és az egyedülálló programkínálattal rendelkező 4 ÉVSZAK HSB, mely már nyolcadik alkalommal a 2021-es évben is elnyerte a nemzetközi turizmus legrangosabb helyezését.

A 4 Évszak fejlődésének egy újabb nagy ugrása a 2 lakosztállyal és 12 erdőre nyíló szobával, erdei panorámás szaunával és swim spa jakuzzis medencével rendelkező 4 ÉVSZAK Erdeihotel**** Mátrafüred kiemelkedő színvonalú szolgáltatást garantál a pihenni vágyóknak. A környezetbarát üzemeltetési megoldások a MÁTRA csodálatos természeti környezetének megóvását szolgálják, a SMART funkciók pedig a modern kor nyújtotta praktikus kényelmet nyújtják.
A kapcsolódó szolgáltatásként elérhető több mint 300 féle outdoor, indoor program, a krikett pálya és a finom ételek minden korosztály számára feledhetetlen élményt ígérnek.

A beruházást és a terveket személyesen is megtekintheti a helyszínen. Kérjük a KAPCSOLAT menüpontban jelezze igényét!

Kapcsolat
Többszáz program
Színvonalas hotelszolgáltatás
Minőségi vendéglátás
Páratlan természeti környezet

Mindenki ugorhat

Vásároljon még az idei évben a különböző értékű befektetési CSILLAGUGRÁS vouchereink közül, hogy csak a befektetőknek elérhető, különlegesen kedvező áron juthasson hozzá a 4 ÉVSZAK bármely szállás, étkezés, program szolgáltatásához és a VIP előjogokhoz az új hotel nyitásától számított 2 évig.

Vállalati befektetőink csapatépítő tréningek, rendezvények megvalósítására fordíthatják a CSILLAGUGRÁSBA befektetett összeget még az idei költségvetésükből, hogy akár a befektetett összeg duplájának megfelelő, négycsillagos szolgáltatások keretében növelhessék a csapat hatékonyságát a jövő évben.

Magánszemély befektetőink még az idén, akár a jövő évi négycsillagos pihenés árának a feléért, a SZÉP kártyájuk terhére is megvásárolhatják CSILLAGUGRÁS vouchereinket és így megmenthetik az idei, esetlegesen fel nem használt SZÉP kártya keretüket is.

Csillag Voucherek

Befektetett összeg:
500.000
Beváltható érték:
1.000.000
Befektetett összeg:
1.000.000
Beváltható érték:
1.700.000
Befektetett összeg:
2.000.000
Beváltható érték:
4.000.000

A vállalati befektetőknek javasolt CSILLAGUGRÁS voucherek akár a befektetett összeg kétszeresének megfelelő értékű, igény szerint összeállított, programot, szállást és étkezést tartalmazó, komplex csapatépítő tréningekre váltva szolgálhatják a vállalat hatékonyságát a 2022-es évben.

Befektetett összeg:
50.000
Beváltható érték:
75.000
Befektetett összeg:
100.000
Beváltható érték:
170.000
Befektetett összeg:
200.000
Beváltható érték:
400.000

Magánszemély befektetőknek összeállított CSILLAGUGRÁS voucherek jóval nagyobb, akár dupla értékű, igény szerint összeállított szállást, programot és étkezést tartalmazó gondtalan pihenésre válthatóak 2022-ben!

Befektető leszek

Kiválasztja az Önnek megfelelő vouchert!

Megvásárolja webshopunk felületén néhány kattintással!

Lefoglalja 2022. január 1-től a pihenése időpontját és kiválasztja a programjait

Kipróbálja az elsők között a 4 csillagos szállodáját!

Reméljük, máris meggyőztük és csatlakozik a befektetőink táborába.
Válasszon a 75.000 Ft és 4.000.000 Ft közötti értékű befektetési címletekből és vásároljon gyorsan, biztonságosan!*

Ha megvásárolta CSILLAGUGRÁS voucherét,
2022. január 1-től egyszerűen összeállíthatja pihenését a 4 ÉVSZAK weboldalán keresztüli időpontfoglalással, hotel és programválasztással.

Ajánlatunk a 2021. szeptember 1. és december 24. közötti CSILLAGUGRÁS voucher vásárlásokra érvényes!

Ugorjon velünk a csillagokba, találkozzunk 2022-ben!

* SZÉP kártyával történő vásárlás esetén OTP SZÉP kártyával tud vásárolni webshopunkban. Ha Ön K&H vagy MKB kártyával szeretne fizetni, akkor kérjük, ezt előzetesen jelezze

Többszörösen

SZÉP-ek vagyunk

SZállás
Étkezés
Program
SZÉP-kártya elfogadóhely