Gasztronómia 1

Palóc gasztro-utazás
a mátrai hegyekben

Tegye még gondtalanabbá a pihenést és igényelje szobáinkat reggelivel!
A 4 Évszak Hegyihotel high-tech stílusú, ökohatású szobáit reggelivel is kérheti, mindössze +1490 Ft/fő/alkalom áron.
Abban az esetben, ha étkezéséről önállóan kíván gondoskodni, vegye igénybe a szálloda konyhahelyiségeit, amelyeket minden emeleten külön-külön térítésmentesen biztosítunk. A teljesen felszerelt konyhákban igazán öröm a főzés, amely akár közös program is lehet. Amennyiben a hegyihotel szolgáltatásait valamely összejövetel kapcsán veszi igénybe, például leány- vagy legénybúcsú, rokoni, unokatestvéri találkozó, tágabb vagy szűkebb családi összejövetel, számoljon a lehetőséggel, hátha akad egy-két konyhatündér a családban!

Háziasszonyként az önfeledt pihenést az biztosítja, ha Önnek a hegyihotelben történő tartózkodása alatt nem kell a konyhai dolgokkal bíbelődnie. Kedves férjek, mátrai pihenésük alatt tekintsenek el a megszokott házikoszttól, fedezzenek fel új ízeket, ezzel párjuk is mentesül a konyhai feladatoktól.

Kulináris utazásra hívjuk az autentikus mátrai palóc konyha megismerésére. Nem kell, hogy Ön gourmand legyen, az sem baj, ha nem ismeri a palóc ízeket. Mi bemutatjuk azokat az újra gondolt ételalkotásokat, ínyencségeket, amelyek minden bizonnyal Önt is e tájegység ízeinek rajongójává teszik.

Ismerkedjen meg a 4 Évszak Palóc Bistorant finomságaival, kóstolja a legkitűnőbb mátrai borokat! Hal- és vadételek, szárnyasfogások, húsmentes ételek, különleges tálalás és ízorgia várja. Kóstolja meg az édességeket, koronázza meg az étkezést a legfinomabb desszerttel!

Ha a mátrai tartózkodása alatt a kulináris élvezetekről a 4 Évszak Palóc Bistorant gondoskodik, Ön biztosan nem fog csalódni. A Bistorant az a hely, ahol hagyományos mátrai és palóc ízek kerülnek terítékre, de a HSB védjegye szerint 21. századi ízvilágba komponálva. Az autentikus konyhán alapuló, új kombinációkat tartalmazó étkek, az így létrejövő ízharmóniák által teszik egyedivé az éttermi kínálatot. Az ízek élvezete, az étkezésekhez kötődő egyéb rituálék remekül kiegészítik a természet szerelmeseinek szánt programokat, és kiválóan illeszkednek a kulturális események iránt érdeklődőknek szánt események sorába.

Élményreceptünk hozzávalói: kultúra, természet, a természeti táj szépségének átélése, testmozgás, helyi ízek, interaktivitás.

A receptet a vendégeink ízlése szerint keverjük-kavarjuk, ízesítjük, rántjuk vagy habarjuk, hogy a választott összetevők a legjobb íz és élményharmóniában várják a hozzánk betérő messziről, vagy közelebbről érkező utazót.

Filozófiánk, hogy a legtöbbet a legmélyebben mutassunk meg a Mátrából, mindezt a legkomplexebb módon vendégeink számára harmonikus időbeosztás által biztosítva az eredeti slow travel élményt. Azért tudunk mást mutatni, mint a megszokott, mert más nézőpontból tekintünk a minket körülvevő környezetre. Az a világ, amit mi tárunk fel, nincs elrejtve, mégis felfedezésre vár. Segítünk abban, hogy a sokféle élmény egységes egésszé, egy kihagyhatatlan és fantasztikus kalanddá álljon össze.

Minden hegyihoteles foglaláshoz grátiszként (éjszakánként/fejenként) 1000 Ft értékű ebédkupont és 1000 Ft értékű vacsorakupont biztosítunk, melyeket az itt tartózkodásuk ideje alatt tudnak felhasználni a 4 Évszak – Palóc Bistorantban Mátrafüreden, vagy  felrendelhetik a szállodába is az ételkülönlegességeket az Önöknek kifejlesztett ÉTELRENDELÉS oldalunkról: www.palocfutar.hu

A gasztronómia élményeket a 4 Évszak – Palóc Bistorant csapata szavatolja.
Alacarte étlapunk
Csoportoknak menük, büféasztalos étkezések is igényelhetők
Az étterem honlapja