4 ÉVSZAK HEGYIHOTEL***
szarvasokra néző szobákkal

A High-Tech Sportok Bázisa vadonatúj csúcsprogramozott hegyi üdülője nem csak azért nyújt top-élményt, mert 715 méter magasan a Mátra szívében található, hanem azért is, mert az ide szervezett események a hamisítatlan HSB magas minőséget képviselik. Mátraháza központjában található háromszintes épületben pazar környezetben, háromcsillagos körülmények várják a pihenni vágyókat, a csapatösszetartásra érkezőket, a családi ünnepet megülőket, a kis- és nagy gyermekes családokat, a baráti társaságokat, nyugdíjas köröket, mindenkit, aki számára a minőségi aktív pihenés és kikapcsolódás fontos.

A szállóvendégek minden nap a saját szobájuk ablakából csodálhatják meg a mátrai erdő vadjait, a napnyugtával előmerészkedő őzeket, szarvasokat.

Említhetjük, hogy a szállodában villámgyors wifi és 130 féle tévécsatorna várja a pihenni vágyókat, a legnagyobb sikere azonban a szarvasbőgés idején, a szobák mellé járó szarvasnéző távcsőnek lesz. A természetfilmeket sugárzó csatornák helyett itt ugyanis elég lesz kinyitni az ablakot. Az igazi vadregényes sztori minden nap élő adásban, reklám nélkül, egész éjszaka megtekinthető a 4 Évszak Hegyihotelben.

Azt szeretnénk, ha vendégeink elszakadnának a mindennapoktól, maguk mögött hagynánk a gondokat és a csak és kizárólag a pihenésre, a relaxációra, a megújulásra vagy épp az aktív testmozgásra, a frissességre, a játékra koncentrálnának. Természet- és erdőközeliségünk sok lehetőséget hordoz a csendes, elmélyült szemlélődéstől a felfedező nordic walkingon át az adrenalin-növelő segway túráig.

A hegyihotel enteriőrjében, a szobák dizájnjában is szerettük volna érvényre juttatni, mennyire meghatározó a hotelt körülölelő erdő. A képzetek, melyek a mélyzöld, a barna és általában a földszínek látványból indulnak, mind megnyugtatók, biztonságot jelentők, barátságosak, sugallva a hotelben a pihenés feltöltődést is jelent, a szórakozás nem mindennapi megoldásokat rejt.

A szobák modern kialakítása, berendezése nem mellőzi a természetközeliség hangsúlyozását, a szarvas mint motívum végigvonul az egész vizuális látványvilágon. A vendég, ha kitekint az ablakon, az erdőbe pillant, ott van a sűrűjében, érzi, ahogy a lomb átöleli. Arra törekedtünk, ez az érzés a szobában se illanjon el, ezért ha a bolyhos szőnyegre lépünk, felidézzük a puha avart, a pasztell színek az erdő színeire hangoltak, a dekoráció a mátrai rengeteg által inspirált, ha a fürdőbe pillantunk a fa természetessége hatja át az egész miliőt.

Szállodánk teljes befogadóképessége: 45 fő + 5 fő (pótágy)

A szobák, apartmanok mindegyikéhez előtér/közlekedő és külön álló fürdőszoba tartozik.
Szobáinkhoz tartozó szolgáltatások

Vadromantikus kétágyas (Kétágyas): Kétágyas romantikus szobáink kizárólag arra hivatottak, hogy lakóik egymásnak szentelhessék minden figyelmüket. A 13-16m2 alapterületű franciaágyas, zuhanykabinnal felszerelt szobába egy babaágy is kényelmesen elhelyezhető.

Hárman párban (Kétágyas pótágyas): Nagyobb gyerkőccel, vagy akár a nagymamával érkezőknek alakítottuk egylégterű szobatípusunkat. 20-23m2 alapterület biztosítja a zavartalan pihenést. A pótágyas szobák zuhanykabinnal felszereltek igény esetén természetesen babaágy ebbe a szobába is igényelhető.

Együtt, de mégis külön (Kétlégtérű családi szoba): Ezek a szobák (családi apartman) azoknak ajánlottak, akik mátrai tartózkodásuk alatt szeretnének a gyerekektől külön vonulni, vagy abban az esetben praktikusak, ha barátnők vagy barátok kiruccannak és nem szeretnének elszeparált szobákban pihenni, mert a jó társaság mindenek felett! Kétlégtérű családi szobáink erre tökéletesen alkalmasak, hiszen 32-33m2 alapterületűek. Természetesen itt is kényelmesen elhelyezhető a babaágy.

Labirintus (Háromlégterű családi szoba): Legnagyobb szobatípusunk a maga 54m2-vel, ahol elbújhatnak a kicsik a szülők elől, vagy akár fordítva. A több külön légtér maximálisan biztosítja a gondtalan pihenést és feltöltődést. Ideális többgenerációs család számára, de akár baráti társaságoknak is.

Az épület udvara kerti bútorral bútorozott, exkluzív pihenőkert, amelyben különféle szabadtéri aktivitások is helyet kaptak, és rendelkezik több külön álló, egymástól megfelelő távolságra lévő, kiépített szalonnasütő résszel, amely kiváló kerti partikhoz, sütögetéshez, grillezéshez.

A gyönyörűen kialakított kert, az általa nyújtotta impozáns látvány, a közvetlen erdőkapcsolat, a vizuális megjelenés nem csak nyugalmat áraszt, de életigenlő attitűdje révén inspirál, egyensúlyt teremt.

Az élményüdülő saját zárt parkolóval rendelkezik. Földszintjén a vendégek számára egész nap igénybe vehető wellness részleg működik, a földszinten található továbbá tárgyaló, jól felszerelt konyha és étkező is.