SZállás + Étkezés + Program

SZ+É+P = 4 ÉVSZAK

Célunk, hogy minőségi szolgáltatásainkkal kellemes kikapcsolódást és maradandó élményt nyújtsunk A HEGYEKBE érkező vendégeinknek:

Térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatásaink:
– Recepció: 08.00 – 20.00
– Zárt, kamerával megfigyelt parkoló
– Minden szobában (LCD TV, hűtőszekrény-térítés ellenében, hotel széf, hajszárító, bőröndtartó)
– Minden erdőre néző szobában szarvasnéző távcső állvánnyal
– Ingyenes WIFI a szálloda teljes területén
– Bababarát szolgáltatások (babasarok, ellátáshoz szükséges eszközök, etetőszék, babaágy, baba ágyneműk, pelenkázók, fürdetők)
– Fitnesz eszközök)
– Akadálymentesített szoba
– Játszótér
– Grillező, bográcsoló, szallonasütő bungaló
– Kerékpártáróló
– X-box szoba
– Csocsóasztal
– Sí és szánkó tároló (eszközbérlési lehetőség, síszervíz, síoktatás)
– Pingpong asztal
– 30 féle társasjáték
– Kültéri fitnesz park /tavasztól/
50 féle 4 évszakos program

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásaink:
– VIP PREMIUM csomag: Mátrai finomságok reggelije a szállodában,
panoráma jakuzzi, privát hűtő, fürdőköntös, szauna használat.
(Előzetesen: 3.999 Ft/fő/nap. Helyszínen: 11.999 Ft/fő/nap)
– Mátrai finomságok reggelije a szállodában (Előzetesen: 1.490 Ft/fő/alkalom. Helyszínen: 2.490 Ft/fő/alkalom)
– Panoráma jacuzzi (Előzetesen: 999 Ft/fő/alkalom. Helyszínen: 1.999 Ft/fő/alkalom)
– Pezsgő bekészítés (Előzetesen: 2.999 Ft/fő/palack. Helyszínen: 3.999 Ft/fő/palack)
– VIP fürdőköntös (Előzetesen: 999 Ft/fő/nap. Helyszínen: 1.999 Ft/fő/nap)
– Infra- és finn szaunák, fittness terem (Előzetesen: 999 Ft/fő/alkalom. Helyszínen: 1.999 Ft/fő/alkalom)
– Szállodai papucs (Előzetesen: 999 Ft. Helyszínen: 1.499 Ft)
– Privát hűtőszekrény a szobában (Előzetesen: 999 Ft/nap. Helyszínen: 1.999 Ft/nap)
– Drinkautomata (0-24)
– Elektromos autóknak töltőállomás (22 kw)
– Rendezvényszervezés (Egyedi árajánlat alapján)
– Party szoba, Bose hangosítással, fénytechnikával (Egyedi árajánlat alapján)
– Ebéd, vacsora lehetőség alacarte (4 Évszak – Palóc Bistorant)
– Kerékpár és e-bike bérlési lehetőség


CSALÁDI PROGRAMOK, BARÁTI ÖSSZEJÖVETELEK, HÉTVÉGI KIRUCCANÁSOK

Az élményhotel kitűnő infrastrukturális adottságokkal rendelkezik. A Mátraháza szívében fekvő komplexumot könnyű megközelíteni, a közelben üzletek, posta található, a közlekedés jól szervezett, az ide érkezők a személyautó mellett számos más lehetőséget is használhatnak.
Kis- és nagycsaládok hétvégi pihenésére, vagy hosszabb üdülésére is kitűnő a hely. A HSB széles választékából több napos itt tartózkodás esetén is minden napra jut egy-egy élvezetes program.

A Bázis munkatársai kérésre saját programcsomagot is összeállítanak.
Az élményüdülő a legjobb választás, ha baráti, vagy rokoni találkozókról van szó. Míg a kisebb családok apartmanként bérelhetik a lakrészeket és helyben élvezhetik a wellness szolgáltatásokat, a nagyobb létszámban érkezők az apartmanokat szobánként is belakhatják.
A kisgyermekkel érkezők az élményüdülőben bababarát megoldásokkal találkozhatnak, a gyermekes családoknak a kert játszótere már önmagában is remek programot kínál és társítva a 4 Évszak – Palóc Bistorant gyermekek számára ajánlott játszósarkával, az egész mátrai tartózkodás alatt megnyugtató, biztonságos aktív pihenést és kikapcsolódást jelent.

Nagyobb létszámú baráti vagy rokoni találkozókhoz több mint 300 féle programból választhatnak az ide látogatók, akik catering szolgáltatást is rendelhetnek. Kisebb családok abban az esetben, ha ebédidőben nem szeretnének az élményüdülőből kimozdulni választhatnak étel kiszállítást, a 4 évszak – Palóc Bistorant teljes menüjéből, de az étkezés a Bistorantban is megoldható, így a napi munkában megfáradt háziasszonyok számára is valódi lesz a pihenés és nem kell az egyébként jól felszerelt és impozáns üdülői konyhában tölteniük az időt.

CSAPATÉPÍTÉS, CÉGES RENDEZVÉNYEK, WORKSHOPOK, TRÉNINGEK

Cégek, vállalkozások önállóan is bérelhetik akár a teljes épületet, vagy annak szeparált részeit. Az épület nem csak tréningek, csapatösszetartások, képzések, workshopok, de kisebb konferenciák megrendezésére is kitűnő, igény szerint catering biztosításával. Saját wellness részlet gondoskodik arról, hogy a cég meghívott vendégei, munkatársai, partnerei, üzletfelei a munka mellett pihenni, feltöltődni is tudjanak. Az ide érkező csapatok több mint 300 féle, a HSB által szervezett program közül választva tovább színesíthetik a céges rendezvényt. Az árak kifejezetten versenyképesek, a kínált szolgáltatás „magasan a legjobb”.  

Az épület belső kialakítása lehetővé teszi nívósabb eseményeknél a kisebb számú VIP vendég számára történő külön-külön apartmanos elhelyezést és az ezzel együtt járó professzionális színvonalú kiszolgálás biztosítását, mellyel a HSB-t megbízó vendéglátó cég saját partnerei előtt tud tekintélyt növelő rendezvényt prezentálni, vagy saját vezetői és azok családtagjai számára tud elit körülményeket teremteni. Abban az esetben, ha a céges eseményre várhatóan több munkatárs, üzleti partner, előadó, közreműködő, stábtag, kiszolgáló személyzet érkezik az apartmanok szobánként is használhatók, megoszthatók, szükség esetén részben apartman, részben szobára bontott felosztásban szolgálják ki például egy konferencia vendégeinek igényeit.

Előfordulhat, hogy a cég az általa szervezett rendezvényhez saját megvalósításban szeretné a cateringet biztosítani, vagy az élményüdülőbe munkatársainak és azok családjaiknak külön-külön foglal szállást, ebben az esetben az üdülő földszintjén étkező és hozzátartozó konyha, első emeletén teakonyha elégíti ki az igényeket.

Az épület udvara kerti bútorral bútorozott, exkluzív pihenőkert, amelyben különféle szabadtéri aktivitások is helyet kaptak, és rendelkezik több külön álló, egymástól megfelelő távolságra lévő, kiépített szalonnasütő résszel, amely kiváló kerti partikhoz, sütögetéshez, grillezéshez.

A MÁTRAHÁZI CSÚCSHELY TOVÁBBI ELŐNYEI

A pazar kilátás, a központi elhelyezkedés, a kitűnő infrastruktúra mellett a high-tech megoldásokat is tartalmazó, teljes mértékben a természeti környezetre hangolt enteriőrök biztosítják a nyugodt pihenést, az aktív kikapcsolódást, teremtik meg az otthonosság érzését.
A gyönyörűen kialakított kert, az általa nyújtotta impozáns látvány, a közvetlen erdőkapcsolat, a vizuális megjelenés nem csak nyugalmat áraszt, de életigenlő attitűdje révén inspirál, egyensúlyt teremt.
Az élményüdülő saját zárt parkolóval rendelkezik. Földszintjén a vendégek számára egész nap igénybe vehető wellness részleg működik, a földszinten található továbbá tárgyaló, jól felszerelt konyha és étkező is.

Szolgáltatások 1