Telefon: +36 20 444 4474 (8:00 - 20:00 között)
E-mail:
HU
EN

Általános felhasználási feltételek

Kedves Vendégeink!

Szeretettel köszöntjük Önöket szállodánkban!
Megtisztelő, hogy kikapcsolódásuk helyszínéül szállodánkat választottak!

Bízunk benne, hogy ez a vendégtájékoztató hasznos információkkal szolgál Önnek a szállodánk által nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban. Személyzetünk készséggel áll az Önök rendelkezésére további kérdések és kérések esetén.

A szálloda valamennyi munkatársa nevében kellemes időtöltést kívánunk a Mátrában!

Vendégtájékoztató

ATM: A legközelebbi ATM: Mátrafüred, Parádi út (4 Évszak Palóc Bistorant mellett a büfésoron)

Ágynemű: Kérésre ágyneműjét naponta cseréljük. Kérjük segítse, hogy szállodánk környezetkímélő módon üzemelhessen, csak akkor kérjen cserét, ha elengedhetetlenül szükséges! Igényét jelezze a recepción!

Bababarát eszközök, szolgáltatások: etetőszék az étteremben, folyosói konyhákban, gyermekmenü a svédasztalos étkezéseknél, cumisüveg melegítő, babaágy, babakád, bébiétel-melegítési lehetőség a recepción/konyhákban mikrohullámú sütő, gyermekjátszó.

Bejelentkezés: A szobát 15.00-tól lehet elfoglalni. Korábbi érkezés esetén a csomagtárolás a szálloda csomagszobájában megoldható.

Bivakszállás: Szállodánk területén 3 db. bivakszállás található. A nálunk megszálló vendégeink részére a használata ingyenes. További információért forduljon munkatársunkhoz a recepción.

Biztonsági rendszer: szállodánkban videó megfigyelő- és rögzítőrendszer működik. Biztonsági szolgálat személy- és vagyonvédelem esetére 24 órában áll rendelkezésre.

Csomagtárolás, csomagszoba: kijelentkezéskor/korai érkezéskor Vendégeink csomagját utazásig/a szoba elfoglalásáig térítésmentesen helyezzük el csomagszobánkban a recepció mellett. Kérje recepció segítségét!

Dohányzás: A szálloda teljes területe nemdohányzó. Dohányzásra kizárólag az erre táblával kijelölt helyeken kerülhet sor. Főbejárat mellett.

Egészségügy: Egészségügyi panaszok esetében a recepción tud orvosi segítséget kérni. Lázmérő, sebtapasz, fájdalom és lázcsillapító, kalcium, stb. ugyancsak a recepción igényelhető.

Elektromos csatlakozás: Az épületben mindenhol 220V/50Hz váltakozó feszültség (AC) érhető el.

Elektromosautó töltése: Szállodánk parkolójában lehetőség van (külön díj ellenében) elektromos autók töltésére is (Type2 csatlakozással).
Bővebb információért, kérjük keresse recepciós kollégánkat.

Elutazás/kijelentkezés: A szobák az elutazás napján 10 óráig állnak rendelkezésre és szolgáltatásainkat is addig lehet igénybe venni. Amennyiben később szeretnék a szobát elhagyni akkor felár ellenében erre van lehetőség. Késői kijelentkezés 15.00 óráig igénybe vehető, aktuális foglaltságunk függvényében (Late check out): 5.000 Ft/szoba. Ezt kérjük előre egyeztetni szíveskedjenek a recepciónál.

Étterem: A recepció mellett, a lobby-ból nyílik. Reggeli: 08:00-9:30 között szállodánk éttermében. Ebéd és vacsora A’ la carte a mátrafüredi 4 Évszak Palóc Bistorantban, melyhez étkezési kuponokat biztosítunk a mindenkori ajánlatunk szerint. Étlapunk: www.palocetterem.hu 

Fitness terem: A recepció mellett, a lobby-ból nyílik az indoor fitness termünk. További információért keresse recepciós kollégánkat.

Fizetés: Szállodánk készpénz, SZÉP Kártya (OTP, KH, MKB), előre utalás és bankkártya fizetési módozatokat fogad el:
• Készpénzes fizetés esetén HUF, EUR, USD fizetőeszközöket áll módunkban elfogadni.
• A bank- és hitelkártyák közül az alábbiakkal lehet fizetni: Visa, Visa Electron, EC/MC,
Cirrus/Maestro, American Express, JCB.

Fogorvos: A legközelebbi fogorvos: 3200 Gyöngyös, Batthyány Lajos tér 21-23. 06 37/302-183

Fürdőköntös: Vendégeink részére (14 év felett) kérésre áll rendelkezésre vendégeinknek. Esetleges elvesztés esetén kártérítést számítunk fel (20.000 Ft/db). A nemzetközi környezetvédelmi ajánlásnak megfelelően fürdőköntösüket itt tartózkodásuk alatt 3 naponta térítésmentesen kicseréljük. Igényét kérjük jelezze recepciós kollégánknak.

Grillező, bográcsoló, szalonnasütő bungaló: Szállóvendégeink ingyenes használhatják. Biztosítunk tűzifát, gyújtóst és baltát. Térítés ellenében alapanyagot is tudunk biztosítani.
Bővebb információért, kérjük keresse recepciós kollégánkat.

Gyermekjátszótér: A külső játszótér az udvaron helyezkedik el. A belső sport-, és játékszoba a recepció melletti folyosón található (ping-pong, csocsó, X-Box, tollaslabda, foci, petanque). A játszóterek időkorlát nélkül, kizárólag szülői felügyelettel látogathatók. Kérjük vegyék figyelembe a többi vendég nyugalmát, és használat után a játékokat pakolják vissza a helyükre. A recepción 30 féle társasjátékból válogathatnak és térítésmentesen használhatják itt tartózkodásuk ideje alatt.

Gyógyszertár: Benu Gyógyszertár Gyöngyös, Páter Kiss Szaléz u. 22, 3200 Tel: 37 500 573

Hajszárító: A recepción igényelhető, amennyiben a szoba típusa nem tartalmazza.

Házi kedvenc: Szállodánkban sajnos nem áll módunkban fogadni őket.

Karbantartás: Amennyiben javításra szoruló, sérült, működésképtelen, vagy nem megfelelően működő eszközzel, berendezéssel találkozik a szállodában, kérjük jelezze a recepción.

Kerékpár, elektromos kerékpár: Kölcsönzési lehetőség térítés ellenében lehetséges. Igényét kérjük, jelezze a recepción! További programok és kölcsönözhető eszközök, árakkal: https://4evszak.hu/ 

Kérésre biztosítjuk: Törölközők napi cseréjét; Ágynemű napi cseréjét; Gyerekágyat; Plusz takarót; Tartalékpárnát; Nemzetközi használatra alkalmas adaptert/dugaljat; Töltőállomást (különböző elektromos eszközök részére) és/vagy különböző adaptereket; Vasalót állvánnyal; Babafelszerelést (pl. babaszék, ételmelegítő, bébiőr); Ágynemű heti min. kétszeri cseréjét; Vegytisztítást/száraztisztítást vagy mosást és vasalási szolgáltatást; Esernyőt a recepción vagy a szobában; Transzfer vagy limuzin szolgáltatást; Igényelhető tartalékpárnát; Ébresztő szolgáltatást; Nemzetközi használatra alkalmas adaptert/dugaljat kérésre; Vasalót állvánnyal (kérésre); Internet berendezést/eszközt a szobában; Töltőállomást (különböző elektromos eszközök részére) és/vagy különböző adapterek kérésre.

Közlekedés: www.menetrendek.hu

Különtermek: A szállodában 2 különterem is rendelkezésre áll. Ezek igénybevételének lehetőségéről, kapacitásáról, érdeklődjön a recepción!

Légkondicionálás: Szállodánk különleges mikroklímájú elhelyezkedésének köszönhetően, nincs szükség klímaberendezések használatára.

Orvos: Mátraháza Mátrai Gyógyintézet, 37/574 500

Panaszok, észrevételek: Ha bármivel kapcsolatban panasza, észrevétele van itt tartózkodása idején, kérjük, jelezze a recepción!

Papucs: A szobában megtalálható.

Parkolás: Szállóvendégeink részére közel 20 db férőhely, zárt őrzött parkoló áll rendelkezésre, melyet térítésmentesen vehetnek igénybe.

Party Hütte: A szalonnasütő bungaló mellett található „bulihely” bárpulttal, komplett DJ technikával külön díj ellenében vehető igénybe.
Bővebb információért, kérjük keresse recepciós kollégánkat.

Patenque pálya: Szállodánk bejáratával szemben található, díjmentesen használható. További információért forduljon recepciós munkatársunkhoz.

Pénzváltás: A szállodában nincs pénzváltási lehetőség.

Piperecikkek: Fogkefét, fogkrémet, illetve mini borotvát térítés ellenében a recepción biztosítunk.

Programok: Több mint 50 féle HSB program közül tud választani, melyhez 5000 Ft-os kupont biztosítunk. Bővebb információt a recepción, a HSB brossúrán található kuponon, vagy a www.4evszak.hu oldalon találhat.

Recepció: 24 órás recepció áll Vendégeink rendelkezésére: +36 20/444 4474

Szobakártya elhagyása: Szobakártya elhagyása esetén kártyánként 5.000 Ft extra költséget számítunk fel.

Széf: A beépített szekrényben szobai laptop tárolására is alkalmas speciális széf található. Használati leírást a széf ajtaján találja. Probléma esetén hívja a recepciót!

Takarítás: Minden nap 08.00-16.00 óra között történik. Amennyiben a „Ne zavarj” táblát kívülről a szobaajtó kilincsére helyezi, kolléganőink nem zavarják. Külön takarítási igényét kérjük, jelezze a recepción!

Takarók: Külön igény esetén hívja a recepciót!

Televízió: Közel 130 TV csatorna ingyenesen érhető el. A televíziót egyszeri, rövid gombnyomással kapcsolja be! Bekapcsolás után kérjük, várjon 5-10 másodpercet, amíg a televíziós csatornák betöltődnek! Kapcsolja be a T-COM set-top boxot és azon váltson csatornát. Kérjük, a vezetékekhez ne nyúljon, és a berendezéseket ne mozgassa!

Térkép: Turistatérkép a recepción térítés ellenében igényelhető.

Törölköző: A szobai törölközőket az érvényben lévő Korm. rendelet alapján kétnaponta cseréljük. A törölköző napi cseréjére is lehetőség van, amennyiben használat után egyértelműen (a törölközőt a földre dobva) jelzi. Kérjük, segítse, hogy szállodánk környezetkímélő módon üzemelhessen, csak akkor kérjen cserét, ha elengedhetetlenül szükséges!

Tűz és vészhelyzet: Szállodánk tűzriasztó rendszerrel felszerelt, amely füstérzékelők által önműködően vagy a folyosókon erre a célra elhelyezett tűzjelző dobozok benyomásával hozható működésbe. Ha a vészcsengő megszólal, azonnal el kell hagyni az épületet, a szobákban elhelyezett menekülési útvonal szerint.

Újságok, könyvek: Vendégeink részére elérhetőek a recepció melletti könyvespolcokon.

Varrókészlet: Varrókészlet a szobában megtalálható.

Wellness: A wellness részlegünkön infra- és finn szauna zuhanyvödörrel és kültéri panoráma jakuzzival áll a vendégeink részére. Napi nyitva tartásról, szauna lepedőről, fürdőköpenyről, papucsról, aktuális árakról kérjük érdeklődjön a recepción.

WIFI: Ingyenes, vezeték nélküli internet- használat elérhető a szállodában.
Hálózat: 4evszakhegyihotel; Jelszó: Hegyihotel19)

 

FONTOS SEGÉLYKÉRŐ SZÁMOK:

Egységes EU segélyhívó szám: 112
Rendőrség: 107
Tűzoltók: 105
Mentők: 104

Tűzvédelmi szabályok

Tisztelt Vendégünk!

Köszönjük, hogy jelen szabályzatban foglaltakat betartja, és ezzel segíti tűzvédelmi munkánkat.

Kérjük, hogy

Tűz vagy füst esetén a következők szerint járjon el:

Amennyiben bármilyen észrevétele, problémája adódna, szíveskedjen a RECEPCIÓ segítségét kérni!

Kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk a Mátrában minden Kedves Vendégünknek!