Telefon: +36 20 444 4474 (8:00 - 20:00 között)
E-mail:
HU
EN

4 ÉVSZAK Palóc Bistorant

Étterem - Bár - Kávézó - Borterasz - Tourinform

Hagyományos mátrai ízek és palóc ínyencségek

A 4 ÉVSZAK Palóc Bistorant és a High-Tech Sportok Bázisa családi vállalkozásként Mátrafüred központjában a kikapcsolódás új dimenzióját tárja az érdeklődők elé.

Nem csak egy ízléses kávézó a high-tech minimál és a svájci natural stílusok kombinációjával ahová jó beülni, hanem kiváló étterem, hagyományos mátrai és palócízvilágon alapuló, modern köntösbe bújtatott ételekkel, minden évszakban megújuló választékkal. Az étteremben családias légkör, szívélyes fogadtatás, barátságos kiszolgálás várja a betérőt.

A palettán szerepel a mátrai borok legátfogóbb felhozatala is, közel 30 féle mátrai borkülönlegesség közül választhatnak vendégeink. Az étterem jó elhelyezkedése és sokszínű szolgáltatáskínálatunk miatt tökéletes rendezvényhelyszín 10 főtől akár 150 főig.

Nyitvatartás

Hétfő, kedd, szerda, csütörtök, vasárnap: 09.00-20.00
Péntek, szombat: 09.00-21.00


Élményreceptünk hozzávalói:

  • kultúra,
  • természet,
  • a természeti táj szépségének átélése,
  • testmozgás,
  • helyi ízek,
  • interaktivitás.

Kezdje a napot egy finom kávéval, folytassa felhőtlen szórakozással! A High-Tech Sportok Bázisának választékában több mint 300 féle szabadtéri és benti aktív sport és kikapcsolódási lehetőség szerepel, legyen szó kalandokról kettesben, vagy a családdal. Számos lehetőséget kínálunk nagyobb baráti társaságok részére és céges csapatépítéshez, tréningekhez is.

Az egyszerre 20 fő számára igénybe vehető Bár –Kávézóban kávékülönlegességekkel, alkoholos és mentes koktélokkal, üdítőkkel, több féle háziszörppel hűsíthetik magukat két program között a vendégek.

Hivatalos Tourinform Pont vagyunk!

A komplexumban található Tourinform Pont a hét minden napján várja az információra éhes turistákat. Tőlünk mindent megtudhat a mártai programokról, nevezetességekről, szálláshelyekről.

A 4 ÉVSZAK Palóc Bistorant termei:

Minden termünk központi hangosítással rendelkezik és klimatizált.

  • Étterem: 40 férőhely, mely összekapcsolható a terasszal és a galériával is.
  • VIP terasz: 20 férőhely
  • Galéria: 20 férőhely
  • Hütte: 30 férőhely

Nyáron egy további, 70 fő befogadására alkalmas terasz is rendelkezésre áll. Bővíthető éttermünk így alkalmas üzleti megbeszélések, szemináriumok, oktatások, valamint kisebb esküvők, egyéb üzleti és családi ünnepségek, baráti találkozók megrendezésére.

Az étterem és terasz területén díjmentes wifi szolgáltatást és mobiltöltő állomást biztosítunk.

Családbarát szolgáltatásunk keretében gyerekek részére külön gyermekételeket és high-tech gyermeksarkot hoztunk létre, hogy ittlétük alatt még otthonosabban érezzék magukat.

Programszervezésben nem ismerünk lehetetlent!

Az étterem szervező csapata nem ismer lehetetlent! Megvalósítjuk minden elképzelését, legyen az gála, bál, estély, fogadás, garden-party, bankett, családi rendezvény, koktél-party, esküvő, vagy lánybúcsú. Netán olyan indoor-, és outdoor program, amely szorosan kapcsolódik a HighTech Sportok Bázisa egyéb szolgáltatásához.

Üzleti rendezvényekhez, workshopokhoz prezentációs eszközöket (flipchart, projektor, nyomtató, szkenner stb) tudunk biztosítani.

Több mint 300 féle kifejezetten csapatépítő programunkkal Magyarország legnagyobb csapatépítő cégévé váltunk az utóbbi évek során, amelyet az étterem további lehetőségekkel gazdagít.